Izkušnja z bioterapijo – težave s hrbtenico

Moram vam povedati, da sem zelo vesela, da sem sprejela nasvet moje hčere, naj se vendar prijavim na vašo bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča. Mnogo let sem namreč jamrala in stokala, kako me bolijo vratna vretenca, kolka in non stop bolečine v križu.

Naveličala sem se tega in se nekega dne neprijavljena prikazala na vaših vratih. Ne glede na to, ste me zelo prijazno sprejeli, me peljali v svoj prijeten delovni prostor in me postavili v vrsto. Potem se je pa začelo.

Najprej prijeten, topel razgovor, nato še bolj tople roke, brez dotika, potem pa vame en dotok močne energije, da so mi kar ušesa zažarela. Po nekaj minutah pa eno čudovito sproščujoče počutje v glavi, vratu, ramenih. Pa sva nadaljevali s terapijo do križa, pa okoli kolkov. Tokrat nisem čutila nič posebnega, morda šele doma, ko sem se malo lažje sklonila, da bi pobožala psa. Ja, naslednje jutro pa očitna sprememba. Ne spomnim se več, kdaj sem s tako lahkoto vstala iz postelje in se preko celega dneva tako dobro počutila. Naslednje tri terapije, ki sem jih še prejela, so mi dobro odpravile bolečine in upam, da za res dolgo, dolgo časa.

Draga ga. Karla, hvala vam, da ste mi pomagali in verjamem, da boste s to vašo energijo in znanjem odpravili zdravstvene težave še marsikateremu bolniku. Še naprej delite svoj humor in pozitivno energijo ljudem, ki vas bojo obiskovali in prosili za pomoč.
Še enkrat hvala in lep pozdrav,
Jasna

April, 2024

No Events

By |2019-03-05T19:41:50+00:00January 10th, 2019|Izkušnje z bioterapijo|0 Comments
X