Izkušnja z bioterapijo – bolečine v kolku

Že od nekdaj imam težave s hrbtenico, vratnimi vretenci ter kolki.
Karlo sem obiskala ravno zaradi hudih bolečin v desnem kolku. Bili so namreč dnevi, ko sem komaj stopila na nogo, kaj šele hodila, ponoči pa od bolečin nisem mogla spati.

Od takratne štiridnevne terapije so minili že štirje meseci in pol in v tem času me je kolk bolel le en dan, ker sem ob pospravljanju nekajkrat šla po lojtri gor in dol, ter zadnjič pred tednom dni. Ravno na poti h Karli, na dan hčerkine terapije, ki je hud alergik, sem padla na ledu. Bolela sta me celo oba kolka, desna roka ter stopalo leve noge, kjer sem imela pred desetimi leti zlomljeno stopalno kost.

Takoj po prvi terapiji je bolečina v obeh kolkih popustila, roka me je prenehala boleti po končani štiridnevni terapiji, stopalo pa sicer še malo boli, vendar me to niti ne čudi, saj me boli velikokrat. Ponavadi me na to staro poškodbo spomni že slabo vreme.

Kar se tiče uspešnosti terapije pri moji hčeri, ki ima alergijo na trave, drevesa in mnoge druge stvari, še ne morem reči nič konkretnega. Mogoče le to, da ima več energije in se posledično lažje uči.

Na terapijah je enkrat na mesec in srčno upam, da se bo ob prvem cvetenju že pokazalo, v kolikšni meri je Karli uspelo…

Topel nasmeh, prijazno srce in »čarobne Roke« …vse to boste dobili, če le ne dvomite v to, kar počne Karla Klander.

Z vsem spoštovanjem,
Alja

Maj, 2024

No Events

By |2019-03-06T07:30:44+00:00March 6th, 2019|Izkušnje z bioterapijo|0 Comments
X