Izkušnja z bioterapijo – bolečine v želodcu

Izkušnja z bioterapijo bolečine v želodcu bioterapevtka Karla Klander

Moje težave z želodcem so se začele nekje junija meseca 2015. Imela sem občasne bolečine v želodcu, od novembra naprej pa nisem zdržala niti en dan, da ne bi vzela tableta proti bolečinam Ranital. Vsak dan sem ga mogla vzeti, ker bolečine so bile nevzdržne.

Zelo malo sem jedla, apetita nisem imela. Čez dan sem pojedla samo kakšen krožnik juhe in pa mogoče košček kruha. Drugega nisem spravila vase, enostavno mi ni pasalo jesti in bilo mi je slabo. Zdravnik mi je v vzorcih blata našel bakterijo helicobacter in mi predpisal antibiotike. Sicer se je po teh antibiotikih stanje malo umirilo, vendar pa sem imela še vedno občasne bolečine in pa zelo neprijeten občutek v želodcu, apetita še vedno nisem imela, počutila sem se zelo slabo. Že tako sem drobna in suha, v tem času pa sem še shujšala za 3 kg. Pojedla nisem praktično ničesar oz. zelo malo pa še to je bilo zelo mučno.

Ko sem prišla na prvo terapijo k tebi sem bila čisto brezvoljna in naveličana vsega, vendar sem zaupala vate in vedela sem da mi boš pomagala. Ko sem po prvi terapiji odšla peš proti domu sem začutila da sem lačna in ko sem prišla domov sem prvič po ne vem koliko časa res jedla z apetitom. Drugi dan sem se počutila odlično, tudi jedla sem zjutraj, kar ni v moji navadi, saj ponavadi zjutraj ne zajtrkujem in do kosila ne jem nič. Ko sem prišla drugi dan na terapijo sem se počutila tako dobro da mi je šlo od sreče na jok.

Po opravljenih terapijah se počutim res odlično, zopet lahko normalno jem, tudi svoje kile sem pridobila nazaj in pridno jem tudi zajtrk. Bolečin nimam več!

Hvala ker si na tem svetu, ker obstajaš, da nam pomagaš.
Lp
Irena

Brezplačni 5 dnevni detox Karla Klander
Hipnoza za hujšanje in prehranske odvisnosti Karla Klander

Maj, 2024

No Events

By |2020-04-14T12:37:30+00:00March 6th, 2019|Izkušnje z bioterapijo|0 Comments
X