Izkušnja z bioterapijo – imunski sistem in hrbtenica

Prepričana sem, da v življenju ni naključij in ko me je poklicala prijateljica, da mi pove svojo zgodbo o uspešnem zdravljenju (ko je zaradi medicinske napake skoraj umrla) se mi je prižgala lučka.
Začelo se je pred novim letom ko sem dobila visoko vročino (39,5°C) in komaj preživela tistih 5 dni vzponov in padcev temperature (pred tem že 8 let nisem imela vročine). Po samo dveh tednih se je ponovno začelo z vročino (38,5°C) in znaki gripe nadaljevalo pa se je z novo okužbo (takoj po padcu vročine, ponovno vročina), tako da sem prejela še antibiotik. Po zadnji tableti Sumameda, se je zgodil zgoraj omenjeni klic prijateljice in ko sem čez par ur ponovno “zakuhala”, sem vedela, da klic ne more biti naključje in se moram prijaviti na terapijo. Doživela sem rahlo sesutje organizma (vsaj 8 let nisem bila na bolniški, razen zaradi težav s hrbtenico: akutna ruptura in hernija diskusa na vratni hrbtenici in sedaj hernija diskusa na treh nivojih v ledvenem delu).

Glede terapije sem bila rahlo skeptična, vendar odprta. Že samo za Lekadole, Nalgesine, Coldrexe in podobne strupe sem v zadnjem mesecu zmetala stran nekaj denarja, torej nimam česa izgubiti. Upanje mi je vlivalo to, da sem prebrala, da v terapijo ni potrebno verjeti, pa tudi to, da mi je prijateljica povedala, da ona med terapijo ni čutila ničesar (mravljincev, toplote ali kakšnih podobnih senzacij), pa vendar je delovalo, saj so se ji v samo štirih dnevih laboratorijski izvidi čudežno popravili (torej dokaz o delovanju je bil izmerljiv). Moj dokaz bo verjetno samo subjektiven, saj sem šla z namenom, da si izboljšam imunski sistem.

Na sami terapiji sem sicer omenila bolečine v hrbtenici in Karla je takoj položila svoje čudežne roke na razboleli del. Nenadoma sem začutila vročino in se obrnila, da bi videla, kaj mi je položila na hrbet, pa so bile samo roke. Naslednje jutro, takoj po prvi terapiji, sem prvič po dolgem času naredila jutranje vaje popolnoma brez bolečin. Ker sem nedeljo preživela za šivalnim strojem, se je bolečina vrnila, vendar se je pri naslednji terapiji začela premikati (kot oseka), dokler ni ponovno popolnoma izginila. Od takrat sem brez bolečin in sem marca prehodila (hitra hoja) že 150 km, pa tudi redne vaje izvajam brez bolečin. Nisem si mislila, da bi mi lahko bioterapija lahko pomagala pri tem (pred tem sem pol leta hodila na akupunkturo, razne masaže, vaje sem izvajala z bolečinami in z omejenimi gibi).

Moje sporočilo: ne čakajte, da bo tako hudo, da boste pripravljeni poskusiti vse. Takrat bo mogoče že pozno, pa tudi samozdravljenje bo verjetno dolgotrajnejši proces. Pojdite po svoj čudež še danes.

Karla, tebi pa iz srca HVALA. Tvoja pozitivna energija, čudežne roke, nesebično razdajanje mi ogromno pomenijo in zelo sem ti hvaležna. Večkrat dnevno (pri vsaki hoji, pri vsaki vaji) so moje misli pri tebi in v srcu začutim tvojo toplino in mir.

S.

Maj, 2023

No Events

By |2019-03-06T07:36:59+00:00March 6th, 2019|Izkušnje z bioterapijo|0 Comments
X