Izkušnja z bioterapijo – multipla skleroza

Karlo sem spremljala že nekaj časa, saj me je zanimal način prehranjevanja, bolj v smislu očiščevanje organizma s smoothiji in pripravo le-teh.

Čez čas sem ugotovila, da se ukvarja tudi z bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča, kar me je še bolj pritegnilo zaradi moje bolezni MS (multipla skleroza), saj sem se je sama želela udeležiti že pred leti, vendar sem želela osebo začutiti, da je tista prava in to je bila Karla. Zelo sem ji hvaležna za vse kar je storila in mi olajšala vsakdanje življenje, ki vedno ni prijetno ob bolezni kot je MS. Lahko potrdim, da se lahko z bioterapijo TAKOJ ozdravijo-odstranijo “sveže” bolečine, ki nastanejo v nekem časovnem obdobju.

Pri meni je šlo za bolečine v medenici, kolenih, hrbtu…Ne znam opisati kako sem srečna in vesela in kako lažje je živeti brez bolečin. Nekatera stanja, ki so prisotna že leta, kot so npr. omrtvičenost nog, pekoče bolečine v nogah, jutranje bolečine v stopalih, da sem komaj prišla do kopalnice, so se prav tako izboljšala, čeprav sem mislila, da bo vedno tako ali še slabše, saj ni bilo zdravila, ki bi to ozdravilo.

In na mojo veliko srečo in zadovoljstvo mi Karla lajša življenje in se bom še naprej udeleževala terapij, ker dejansko pomagajo. Prav tako priporočam vsem, ki imajo kakršnekoli težave, da jih zatrejo že v začetku z bioterapijo, predvsem pa to priporočam vsem osebam z MS, sploh tistim, ki so za diagnozo komaj izvedeli, saj kot sem napisala, čimprej se začne zdravljenje, manj je posledic.

Karla, resnično hvala ti.
K.

September, 2023

No Events

By |2019-03-06T07:58:34+00:00March 6th, 2019|Izkušnje z bioterapijo|0 Comments
X