Izkušnja z bioterapijo – stiska ob izgubi otroka

Ko ti pridejo stvari nasproti ko jih najbolj potrebuješ….

Karlo in njeno delo spremljam že dolgo časa, sicer se nikoli nisem udeležila njenih delavnic, sem pa kakšen nasvet vključila v svoje življenje “takoj al pa malo kasneje”.

Za mano je peklenski mesec, ki ga brez Karle in njene metode zdravljenja z energijo po metodi Zdenka Domančiča zagotovo nebi preživela.
V 19. tednu nosečnosti sem po posegu amniosinteza izvedela da ima otrok, ki ga nosim gensko napako. Odločila sem se za prekinitev nosečnosti. Po vseh zapletih sem se končno znašla doma izčrpana tako fizično kot psihično. Bila sem popolnoma anemična krvna slika – porazna, …po vsej “zdravi hrani” sem imela občutek da lahko pojem cel kamion “super živil, sadja, zelenjave”, pa ne bo šlo….

Takrat sem si rekla rabim nekaj več …in se spomnila na Karlo..v solzah zavrtela telefon in že naslednji dan sem se oglasila na terapiji….
Bilo je skoraj neverjetno, že prvi dan po končani terapiji sem se počutila nekako umirjeno, po vseh nadaljnjih terapijah pa sem se ne samo psihično temveč tudi fizično vsak dan bolje počutila. Karla na koncu sem te lahko samo objela bilo je skoraj neverjetno, nisem vedela če se bom lahko še kdaj smejala, pa sem se in se še veliko in iz srca.

Karla hvaležna, da sem te spoznala….

p.s. Na terapiji je bilo vedno zelo sproščeno, domače, prijetno, …lahko se ti zgodi , da se ti pripeti novo poznanstvo .)…
B.

Marec, 2024

No Events

By |2019-03-06T07:23:03+00:00March 6th, 2019|Izkušnje z bioterapijo|0 Comments
X