Izkušnja s hipnozo – minus 20 kilogramov v 4 mesecih

Nadja in njena zgodba, ki ji je spremenila življenje… Boj s prekomernimi kilogrami in odvisnostjo od sladkarij, je bila celo svoje življenje. In obupavala. Sedaj je končno KONEC. Za vedno… Danes je popolnoma drug človek kot takrat, ko sem jo spoznala. Na vseh nivojih… Neskončno sem ponosna nanjo!

In ja, naslednji ste lahko prav VI!!

********

MOJA IZKUŠNJA S HIPNOZO
14. september je zame en prav poseben datum, na prvi pogled čisto navaden dan, poln pričakovanj in skritega upanja.
Nekaj v meni mi je govorilo, da je to To, da je to tista moja možnost ki sem jo tako dolgo čakala, morda celo predolgo.

Komaj sem čakala trenutek da sva se zagledali, da sva se začutili. Prva hipnoza, ki je bila hkrati moja čisto prva v življenju, je bila več kot sem pričakovala. Popolnoma sem ti zaupala in se čisto prepustila tvojemu glasu in sledila tvojim navodilom. Kaj se je takrat v meni premaknilo ne vem, vem le to da je terapija s hipnozo delovala.

Po prvi terapiji sem odšla domov, polna upanja in veselja, med potjo sem poklicala moža in tako navdušeno govorila, kot da sem popolnoma druga oseba.

Pred tem sem se vsak dan borila sama s seboj, vse življenje se borim z odvečnimi kilogrami, eni dol spet drugi nazaj. Začaran krog in velik obup! Največji problem je bila odvisnost od sladkarij! Te sem lahko jedla vedno in posod, prav obsedena sem bila s sladkorjem.

Hipnoza je sladkor popolnoma izbrisala iz moje glave!

Naslednji dan po prvi terapiji sem šla na poroko in tam tudi poskusila nisem sladkarij. Sploh mi ni bilo do tega! Prej se mi to nikakor ne bi moglo zgoditi. Pojedla bi vse!

Za tem so sledile še druge preizkušnje… Najtežje – doma, otroci, obiski, zopet piškoti,moja največja prijateljica čokolada, prazniki….. A nič, res tudi zrna sladkorja nisem poskusila in hkrati sem bila zelo ponosna nase.

Karla ti si bila tista ki si mi bila vedno v pomoč in v oporo kadar in kjer sem te potrebovala, že misel nato da si v mislih z mano je bila moja zmaga.

Meseca oktobra sem se udeležila vikenda na primorskem hujšanje s pomočjo hipnoze. Pod tvojim vodstvom smo med seboj delile izkušnje take in drugačne s kilogrami, naučila si nas kako pravilno jesti, kaj izbrisati iz dnevnega jedilnika in kar je najpomembneje – kako se imeti rad. Ne samo to da smo hujšale, nabrale smo si novih napotkov za prihajajoče dni.

Skupinska hipnoza je bila nekaj posebnega, ko čutiš v prostoru tvojo pozitivno energijo in energijo sotrpink je to neprecenljivo….O tem bi lahko govorila in govorila ………

Draga moja Karla, kot sama rada rečeš, da si VESOLJKA, naj ti povem da si zame nekaj posebnega, popolnoma si mi spremenila življenje, ki je sedaj lepo. Ja res je lepo, tudi če vsak dan ne sije sonce, je lepo. Na svetu je premalo lepih besed, da bi se dala opisati moja hvaležnost, ki jo čutim do tebe.

Leto 2018 sem zaključila z najlepšo številko na tehtnici, take številke nisem videla od šole! Od septembra pa do konec leta sem brez težav izgubila 20 kilogramov in to le s pomočjo hipnoze, ki jo vsakemu z veseljem tudi priporočam.

Moja pot še ni končana, še naprej se bom trudila, skupaj s teboj, kajti tako dobro se počutim, da je to že skoraj nemogoče.

Hujšanje s pomočjo hipnoze deluje, res deluje!!
Hipnozo priporočam vsem, ki bi radi naredili nekaj na sebi. Meni je pomagalo in pomaga lahko vsem, ki si to želijo in, ki v to zaupajo. IN DRAGA MOJA KARLA, TI SI TA, KI SEM JI HVALEŽNA DO LUNE IN NAZAJ.

Rada te imam
tvoja Nadja

Marec, 2024

No Events

By |2019-03-17T17:18:42+00:00March 10th, 2019|Izkušnje s hipnozo|0 Comments
X