Bioterapija pri otrocih

Otroci so zelo posebni udeleženci na mojih bioterapijah. Pri tem imam v mislih še nerojene otroke z določenimi težavami, dojenčke, malčke in mladostnike. Z otroki je delo zelo enostavno saj bioterapijo z odprtostjo sprejemajo in se nanjo dobro odzivajo. Skozi vso mojo prakso s težavo najdem otroka kateremu bioterapija ni vsaj malo pomagala.

Pravzaprav sem se z bioterapijo začela ukvarjati ravno zaradi moje takrat 3-letne hčerke. Od svojega prvega rojstnega dneva je bila namreč neprestano bolna. Imela je nenehne viroze, prehlade, ogromne mandlje in žrelnico, bila je na pol gluha, imela je nenehne trebušne težave, nepojasnjene vročine, itd. 2 leti je bila tako rekoč ves čas bolna; oziroma vsaj 3 tedne na mesec. Dvakrat je prestala ORL operacijo, več kot leto dni sva vsak teden hodili na bioresonanco, obravnavala sta jo dva najboljša slovenska homeopata, itd. Nič ni pomagalo. Dokler nisem prišla do bioterapije po metodi Zdenka Domančića. In vse hčerine težave so v zelo kratkem času postale le še neprijeten spomin. Danes je moja Brina živahna 11-letnica, vsa ta leta pa njene morebitne težave popolnoma uspešno rešujeva z bioterapijo.

Bioterapija se pri otrocih izvaja pri spodaj omenjenih in drugih težavah. Izredno je učinkovita pri psihičnih težavah (npr. stiska ob vstopu v vrtec ali šolo, nesprejemanje okolice, ločitev staršev, itd.)

Bioterapija se za otroke priporoča pri:

Oslabljenem imunskem sistemu (pogosti prehladi in druga obolenja)

Pogostih anginah

Močenju postelje

Boleznih dihal (astma, itd.)

ADHD, ADD, avtizmu

Bolezni oči, nosu, ust in grla (dioptrija, povečana žrelnica in mandlji, vnetja ušes, itd.)

Pomanjkanju energije (pogoste utrujenosti in brezvoljnost)

Alergijah in intolerancah

Boleznih prebavnega trakta (težave z želodcem, dvanajsternikom in črevesjem, itd.)

Avtoimunskih boleznih

Boleznih srca

Glavobolih

Boleznih mehurja, ledvic

Krvnih boleznih (slabokrvnost, levkemija, itd.)

Težavah s kostmi, sklepi in mišicami

Raku

Bioterapija je za otroke zelo prijetna. V njej zelo uživajo, ali pa jo sploh ne čutijo. Tekom bioterapije se otrok lahko igra, bere, giblje po prostoru, itd. Vedno se prilagajam njegovim potrebam tako, da mu je druženje z mano prijetno. Običajno se otroci na bioterapijo zelo radi vračajo.

Bioterapija se izvaja 4 dni zapored. Izvajam jo v Domžalah ali na daljavo. Tekom bioterapije so starši lahko ves čas prisotni. Otroci imajo na skupinskih bioterapijah vedno prednost tako, da je čakanje minimalno. Lahko pa se terapije izvajajo tudi popolnoma individualno.

Bioterapija “v živo” se ne izvaja ko ima otrok kakšno nalezljivo bolezen (otroške bolezni, viroza, trebušna gripa, prehlad, itd.), lahko pa se nemotoma izvaja na daljavo.

Prispevek za štiri terapije je 80 evrov.

Za informacije glede prostih terminov me lahko kontaktirate na info@karlaklander.com ali na 040 471 522!

2022-09-05T19:27:48+00:00
X