Samohipnoza2022-09-06T13:30:59+00:00

Samohipnoza

Samohipnoza je čudovito orodje, ki ga lahko sami uporabljate vsak dan in kjer koli. Na tak način s primernimi sugestijami sami razrešujete svoje težave, takrat ko vi to želite in s hitrostjo, ki je za vas primerna. Samohipnoza je primerna za težave kjer zadostuje ponavljanje sugestij in ni potrebna poglobljena hipnoterapija. Ker jo lahko izvajate doma in je primerna za celo paleto težav, je veliko cenejša kot če bi za vsako težavo obiskovali hipnoterapevta.

Uporablja se recimo pri hujšanju (izguba manjšega števila kilogramov), pri pomanjkanju samozavesti, izboljšanju učenja, izboljšanju prodaje, kontroli stresa,  odvajanju od kajenja, slabi samopodobi, slabih navadah, za boljše športne dosežke, za sproščanje, itd.

Samohipnoza vam bo pomagala pred pomembnim sestankom, izpitom, pogovorom, v stresnih situacijah, pred javnim nastopom, na športnem tekmovanju, itd.

Samohipnoza je manj primerna za razreševanje odnosov, pri  žalovanju, pri zdravstvenih težavah, bolečinskih stanjih, depresiji, ipd.

Samohipnoze nas nauči izkušen hipnoterapevt tako, da nam pokaže vstop v samohipnozo, nam da potrebna navodila in nam v našo podzavest »zasidra« geslo za vstop v samohipnozo. Od tistega trenutka dalje samohipnoza deluje, posameznik pa tudi v bodoče ne izgubi sposobnosti za vstop v hipnozo. Vstop v samohipnozo izvedete v le nekaj sekundah in je zares izredno učinkovita tehnika.

Za učenje samohipnoze sta potrebna dva individualna obiska hipnoterapevta:

  • Na prvem obisku se naučimo osnove hipnoze, naučimo se samostojno vstopati v hipnozo, terapevt pa nam vsidra geslo za vstop v samohipnozo (cca. 2 uri)
  • Na drugem srečanju ponovimo in poglobimo vstopanje v samohipnozo, ter se naučimo oblikovanja primernih sugestij (cca. 2 uri)

Po prvem obisku doma čimvečkrat vadimo vstopanje v stanje samohipnoze tako, da nam to postane domače in se nanj navadimo. Več ko vadimo, bolj poglabljamo to stanje in boljše stanje hipnoze dosegamo. Na drugem obisku (po približno enem tednu) stanje samohipnoze še poglobimo in se priučimo uporabljate sugestije.

Cena učenja samohipnoze je 250,00€ (2 obiska po cca. 2 uri).

Prijave in informacije na info@karlaklander.com ali 040 471 522

Julij, 2024

No Events

X