Hipnoza za hujšanje2020-01-27T10:02:32+00:00

Hipnoza za hujšanje

 Kot nutricionistka sem se vrsto let ukvarjala s posamezniki s prekomerno telesno težo. Kljub temu, da je bilo moje teoretično in praktično znanje s tega področja izredno bogato in so ljudje zelo učinkovito hujšali, so se vedno znova pojavljali tudi takšni, ki so na začetku uspešno shujšali, skozi čas pa prišli nazaj na svojo staro težo.

Za te sem iskala nove pristope in načine katero hrano izbirati za trajno vitkost, kako ostati discipliniran in ohraniti življenjski slog do konca svojih dni. Res je, pri nekaterih mi je uspelo, a še vedno so ostajali tudi tisti posamezniki, pri katerih se je zdelo, da ne pomaga prav nič.

Kaj ljudi žene nazaj na svoja stara pota? Zakaj iz rok izpustijo dobro zdravje, lepo postavo, obilje energije in gredo rajši v svoje stare navade? In z leti je postalo jasno: PROGRAM V NJIHOVI GLAVI!! Program, ki je telesu narekoval nekaj drugega, kot tisto, k čemur so si oni prizadevali.

Zadnja leta se ukvarjam s tem, kako spremeniti ta program, kako ugasniti tisti avtopilot, ki drvi v smer, ki vsekakor ni zaželena. In to tudi zaradi tega, ker je naposled podobna zgodba doletela tudi mene!

Kljub temu, da dotlej nisem imela kakšnih posebnih težav s prekomerno telesno težo,  se je pred parimi leti moja teža kar naenkrat začela povečevati. In zdelo se je, da kljub vsemu svojemu znanju, ne znam oziroma zmorem narediti kaj dosti, da bi se to spremenilo.

Moj podzavesti program je naposled bil, da ne morem shujšati. Imela sem težave s hormoni, precej stresa in v letih sem šla čez 40. Moja podzavest je to skrbno zabeležila in naredila vse za to, da se ta program ohranja. In seveda nisem mogla shujšati. Ko sem v glavi ta svoj program spremenila, so se stvari začele dogajati. In to brez napora. Seveda sem jaz potem tudi sama naredila veliko, a bistvo je, da so se stvari začele dogajati.

Zgoraj ste verjetno opazili moje fotografije. Na levi je moja fotografija, katero sem naredila na začetku mojega ukvarjanja z odvečnimi kilogrami. Kar koli sem takrat poskušala storiti, ni funkcioniralo, ali pa le za kratek čas.

Ko sem naredila spremembo v glavi, oziroma v v svoji podzavesti, so se stvari začele dogajati.

Fotografije na desni je posneta po kakšnem mesecu po tistem, ko sem obrnila svoja prepričanja. Sprememba je že kar očitna, kaj ne? Poti še ni konec in imam še kar nekaj dela. A z veseljem pokažem svoj napredek. In ponosna sem nase.

Ko sem uspela premakniti zadeve iz svojega zavestnega uma v podzavest, so se stvari začele dogajati. In to konkretno!! Brez napora!

S hipnozo lahko uspe tudi vam!

To ne pomeni, da vam ne bo treba ničesar narediti in da bom vse namesto vas storila jaz. To pomeni, da vam bom pomagala obrniti svoje podzavestne programe tako, da bo vaše telo začelo sodelovati z vami in boste lahko začeli z učinkovitimi spremembami. To pa je velika stvar! Pravzaprav tisto, kar je do sedaj manjkalo…

Za vas sem pripravila zares učinkovit paket za hujšanje, ki obsega:

* 3 srečanja po cca. 1,5 ure na približno 10 dni (redna cena za 1 srečanje je 60 evrov)
* BONUS – brezplačno prehransko svetovanje, ki ga opravljamo sproti, ko je stranka pri meni na terapiji (redna cena svetovanja je 49 evrov)

CENA PAKETA: 150 evrov (vaš prihranek 80 evrov)

Prijave in informacije na info@karlaklander.com ali 040 471 522

Super sem ti povem, čisto nova! Nič sladkega me ne mika, niti mi ne diši !

Ful sem vesela da sem te našla, noro kako energijo si mi dala, še enkrat hvala!

Res mi gre, tak se fajn počutim, da sploh ne morem verjet da je to mogoče !

Živijo, čisto nova sem.. v nedeljo ko smo prišli domov sem bila zelo utrujena, poslušala sem se hipnozo in zaspala ko angel….zjutraj sem se zbudila nova res nova, polna energije, dobre volje in pripravljena za nove podvige

Prehrana mi gre, sploh nisem lačna, na sladko sploh ne pomislim kot da sploh ne obstaja…

Kilogrami z mene kar bežijo! Kmalu bo minus 10!!
Sploh nimam problemov s hrano, na sladko sem čisto pozabila, četudi je na mizi pred mano ni nobenega problema. Skratka kar se tega tiče SUPER!

Po moje hipnoza pri meni hudo dobro deluje!!

Ponosna sem nase, izgubila sem že 6 kg brez kakšnih posebnih naporov. Še sedem, pa bom na cilju. Hvala moji intuiciji, da me je pripeljala k trebi in hvala tebi, da mi pomagaš.

No, super sem. Sem na -4 kg, kar pa sploh ni tako pomembno. Bolj me veseli zagon ob spremembi mojih navad (zdrava prehrana, gibanje …)

Ti moram povedati, da sem vsa naspidirana, ker se počutim totalno prepričana v to, kar počnem.  Brez prekrškov in brez posebne želje po priboljških.

Zelo me osrečuje, da pridno in brez težav vztrajam pri tem, kar sva se na najinem srečanju dogovorili. Lačna nisem, saj se natančno posvečam pripravi zdravih obrokov.

Zanimivo je to, da sedaj jem tudi stvari, ki mi nikoli niso bile preveč všeč (npr. pire iz korenčka ali brokolija…). Kruhu sem se nekako odpovedala, več jem beljakovin, zelenjave in sadja.

Slaščice niso na meniju. In da ne pozabim: vsako jutro so na sporedu Tibetanske vaje. Ja, zaenkrat sem kar navdušena sama nad seboj, samo vztrajati moram pri tem novem slogu.

April, 2020

No Events

X