Hipnoza za hujšanje2024-04-25T11:32:57+00:00

Hipnoza za hujšanje in prehranske odvisnosti Karla Klander

Hipnoza za hujšanje

VIDEO ZOOM PREDSTAVITEV hipnoze za hujšanje:

https://us06web.zoom.us/rec/play/nBmEDSOBrBtFpG4BVjjDitTGSAvDRLGklbgevNGuLKKCCj_oCuwwe__Ywx1lZigNt0r72Ql0_oX1KR5j.HR2F3FludUtdyeSa?canPlayFromShare=true&from=share_recording_detail&continueMode=true&componentName=rec-play&originRequestUrl=https%3A%2F%2Fus06web.zoom.us%2Frec%2Fshare%2FbK7U52mZxBYbBjlulD4FjQ9hoymJLhyVkBNkkQbOEG2Vw3GWImBAtLf-3MJ07Vc8.scMuY5lCkMjMBlEN

Passcode: ?@QwD1xQ

Kot nutricionistka sem se skoraj 15 let ukvarjala s posamezniki s prekomerno telesno težo. Kljub temu, da je bilo moje teoretično in praktično znanje s tega področja izredno bogato in so ljudje zelo učinkovito hujšali, so se vedno znova pojavljali tudi takšni, ki so na začetku uspešno shujšali, skozi čas pa prišli nazaj na svojo staro težo.

Za te sem iskala nove pristope in načine katero hrano izbirati za trajno vitkost, kako ostati discipliniran in ohraniti življenjski slog do konca svojih dni. Res je, pri nekaterih mi je uspelo, a še vedno so ostajali tudi tisti posamezniki, pri katerih se je zdelo, da ne pomaga prav nič.

Kaj ljudi žene nazaj na svoja stara pota? Zakaj iz rok izpustijo dobro zdravje, lepo postavo, obilje energije in gredo rajši v svoje stare navade? In z leti je postalo jasno: PROGRAM V NJIHOVI GLAVI!! Program, ki je telesu narekoval nekaj drugega, kot tisto, k čemur so si oni prizadevali.

Zadnja leta se prednostno ukvarjam s tem, kako spremeniti ta program, kako ugasniti tisti avtopilot, ki drvi v smer, ki vsekakor ni zaželena. In s HIPNOZO  je ravno to mogoče in celo zelo učinkovito.

Če imate previsoko telesno težo, pa si sami ne zmorete pomagati, začnite s HIPNOZO! Če imate 3 kilograme preveč, ali pa 30. Ni izgovora, da nekaj ne gre. Ne morem vsega narediti namesto vas, a zagotovo vam bo lažje začeti, lažje boste vztrajali.

Hipnoza je pravšnja za vas če:
* ste čustveni jedci in jeste ko ste nervozni, v stresu, žalostni, zaskrbljeni, jezni, razočarani, vas je strah, ipd.
* ste odvisni od hrane na splošno
* vedno znova vsak ponedeljek začnete hujšati, pa do tega v resnici nikoli ne pridete, ali pa popustite v samo nekaj urah
* imate omejujoča prepričanja (npr. v naši družini imamo vsi preveč kilogramov, nikoli mi ne bo uspelo shujšati, če shujšam, dobim vse nazaj, itd.)
* jeste prevelike količine hrane in se ne morete ustaviti
* jeste med obroki četudi niste lačni
* imate navade, ki vam škodujejo (npr. po kosilu moram pojesti nekaj sladkega, zvečer moram jesti pred televizijo, itd.)
* ste odvisni od točno določene hrane (sladoled, čokolada, kruh, sir, itd.)
* jeste ko vam je dolgčas, ko ste sami, ko se kam peljete, ko vas drugi ne vidijo, itd.
* otrokom, sodelavcem, ipd. kradete sladkarije
* zvečer ne morete nehati jesti
* se s hrano tolažite, jeste ko vam je dolgčas, jeste iz navade

Takšnih in podobnih situacij je še ogromno, naštela sem jih samo nekaj. Hipnoza je torej odlična za vsa stanja, ki so nekako povezana z našo podzavestjo. Govorimo o vzorcih obnašanja, navadah, razvadah, odvisnostih, ipd.

Če se vidite v zgoraj napisanem – ODLOČITE SE ZA HIPNOZO in si olajšajte življenje!

Bioterapija na daljavo vaša pot do zdravja Karla Klander

S hipnozo resnično lahko uspe tudi vam!

To ne pomeni, da vam ne bo treba ničesar narediti in da bom vse namesto vas storila jaz. To pomeni, da vam bom pomagala obrniti svoje podzavestne programe tako, da bo vaše telo začelo sodelovati z vami in boste lahko začeli z učinkovitimi spremembami. To pa je velika stvar! Pravzaprav tisto, kar je do sedaj manjkalo…

Po novem imate možnost, da ob vsakem obisku dobite tudi frekvenčno terapijo za hujšanje. To je terapija, ki podpira vaše hujšanje in je primerna tudi za tiste, ki so resnično odvisni od hrane.

Izvaja se preko frekvenčnega aparata, ki v vaše telo prenese 10 frekvenc, ki so se na svetu pri bioresonančnih terapevtih izkazale kot najbolj učinkovite za pomoč pri hujšanju in preseganju odvistnosti. V kolikor se odločite za tovrstno podporo, vam pripada zraven še dodatnih 10 frekvenc za razstrupljanje, podporo organom, vaše osebne težave, ipd. (to lahko izberete sami).

V kolikor se hipnoza izvaja izključno na daljavo preko zooma, se za frekvenčne terapije ne morete odločiti! Lahko pa posebej hodite k meni samo na frekvenčne terapije, hipnoza pa se izvaja preko zooma.

Pripravila sem res učinkovite pakete hipnoze, kjer vsakdo najde nekaj zase:

MINI PAKET samo hipnoza:
* 3 srečanja po cca. 1,5 ure 
CENA PAKETA: 220 evrov (PRIHRANEK 20€!)

MINI PAKET hipnoza + frekvenčna terapija:
* 3 srečanja po cca. 2 uri 
CENA PAKETA: 290 evrov (PRIHRANEK 40€!)

POPOLNI PAKET samo hipnoza:
* 6 srečanj po cca. 1,5 ure
CENA PAKETA: 390 evrov (PRIHRANEK 90€!)

POPOLNI PAKET hipnoza + frekvenčna terapija:
* 6 srečanj po cca. 2 uri 
CENA PAKETA: 490 evrov (PRIHRANEK 170€!)

Redna cena 1 hipnoterapije je 80€ in 1 frekvenčne terapije 30€.

Prijave in informacije na info@karlaklander.com ali 040 471 522

Pozdravček.

Počutim se fenomenalno. Noro!!!
Z eno besedo popolno.
Ne morem verjet ampak ne paše mi jesti skoraj nobena stvar. Danes sem bila res lačna in sem se lotila kosila zelo na hitro. Ampak, ko da bi imela v želodcu neko zavoro, zaradi katere sem kosilo pojedla zeelooo počasi in po grižljajih. Takoj sem sita.
Zvečer niti včeraj niti danes nimam želje po hrani.

Neskončno sem hvaležna za to in res hvaaaaalaaaaa iz vsega srca!!! Komaj čakam, da spet pridem 

Lep vecer in lahko noč…
B.

Super sem ti povem, čisto nova! Nič sladkega me ne mika, niti mi ne diši !

Ful sem vesela da sem te našla, noro kako energijo si mi dala, še enkrat hvala!

Res mi gre, tak se fajn počutim, da sploh ne morem verjet da je to mogoče !

Živijo, čisto nova sem.. v nedeljo ko smo prišli domov sem bila zelo utrujena, poslušala sem se hipnozo in zaspala ko angel….zjutraj sem se zbudila nova res nova, polna energije, dobre volje in pripravljena za nove podvige

Prehrana mi gre, sploh nisem lačna, na sladko sploh ne pomislim kot da sploh ne obstaja…

Kilogrami z mene kar bežijo! Kmalu bo minus 10!!
Sploh nimam problemov s hrano, na sladko sem čisto pozabila, četudi je na mizi pred mano ni nobenega problema. Skratka kar se tega tiče SUPER!

Po moje hipnoza pri meni hudo dobro deluje!!

Ponosna sem nase, izgubila sem že 6 kg brez kakšnih posebnih naporov. Še sedem, pa bom na cilju. Hvala moji intuiciji, da me je pripeljala k trebi in hvala tebi, da mi pomagaš.

No, super sem. Sem na -4 kg, kar pa sploh ni tako pomembno. Bolj me veseli zagon ob spremembi mojih navad (zdrava prehrana, gibanje …)

Ti moram povedati, da sem vsa naspidirana, ker se počutim totalno prepričana v to, kar počnem.  Brez prekrškov in brez posebne želje po priboljških.

Zelo me osrečuje, da pridno in brez težav vztrajam pri tem, kar sva se na najinem srečanju dogovorili. Lačna nisem, saj se natančno posvečam pripravi zdravih obrokov.

Zanimivo je to, da sedaj jem tudi stvari, ki mi nikoli niso bile preveč všeč (npr. pire iz korenčka ali brokolija…). Kruhu sem se nekako odpovedala, več jem beljakovin, zelenjave in sadja.

Slaščice niso na meniju. In da ne pozabim: vsako jutro so na sporedu Tibetanske vaje. Ja, zaenkrat sem kar navdušena sama nad seboj, samo vztrajati moram pri tem novem slogu.

Izkušnja s hipnozo – minus 20 kilogramov v 4 mesecih

Nadja in njena zgodba, ki ji je spremenila življenje... Boj s prekomernimi kilogrami in odvisnostjo od sladkarij, je bila celo svoje življenje. In obupavala. Sedaj je končno KONEC. Za vedno... Danes je popolnoma drug človek kot takrat, ko sem jo spoznala. Na vseh nivojih... Neskončno sem ponosna nanjo! In ja, naslednji ste lahko prav VI!! ******** MOJA IZKUŠNJA S HIPNOZO 14. september je zame en prav poseben datum, na prvi pogled čisto navaden dan, poln pričakovanj in skritega upanja. Nekaj v meni mi je govorilo, da je to To, da je to tista moja možnost ki sem jo tako dolgo čakala, morda celo predolgo. Komaj sem čakala trenutek da sva se zagledali, da sva se začutili. Prva hipnoza, ki [...]

Izkušnja s hipnozo – odvisnost od sladkarij

Že sama odločitev, da pridem h Karli na hipnozo, je pri meni dozorevala kar nekaj časa... Namreč za seboj imam že vrsto raznoraznih diet in shujševalnih prijemov, ogromno izgubljenih kilogramov, ampak vedno mi je po določenem času odrekanja in preverjanj, kaj jesti in kaj ne, motivacija padla in že sem bila v starem kolesju, kilogrami pa spet nazaj. Pozimi sem si pridelala dodatnih 5 kilogramov, poleg že znanih zdravstvenih težav se mi je tudi splošno počutje slabšalo z vsakim dodatnim. Padla je odločitev - grem na hipnozo. Nisem vedela kaj pričakovati, toda Karla mi je lepo razložila postopek hipnoze in sva začeli. Hipnoza kot takšna, noben bav, bav, nič posebnega bi rekla. Je pa zanimivo, da potem [...]

  • Bioterapija-po-novem-Karla-Klander-bioterapevtka-hipnoterapevtka

Bioterapija po novem

V desetletju moje vsakodnevne prakse bioterapije po metodi Zdenka Domančića ugotavljam, da se tudi naši načini dela s časom nekoliko spreminjajo in prilagajajo. Čeravno smo uspešno zaključili z epizodo t.i. nove realnosti, je le-to [...]

Bioterapija pri otrocih

Otroci so zelo posebni udeleženci na mojih bioterapijah. Pri tem imam v mislih še nerojene otroke z določenimi težavami, dojenčke, malčke in mladostnike. Z otroki je delo zelo enostavno saj bioterapijo z odprtostjo sprejemajo [...]

Bioterapija na daljavo

To je novica katero ste marsikateri že dolgo čakali! BIOTERAPIJA NA DALJAVO je sedaj možna preko celega leta. ZA VSE!! Tako boste bioterapije deležni tudi vsi tisti, ki živite bolj daleč, oziroma ne zmorete [...]

Bioterapija za živali

V vseh letih kar se ukvarjam z bioterapijo so živali redni udeleženci na mojih terapijah. Bioterapija na živalih je izredno učinkovita saj so živali iskreno brezpogojna bitja, ki energije čutijo in jih brez težav [...]

Potek bioterapije

Kaj morate vedeti o poteku terapij? Mojster Zdenko Domančić je predpisal natančen protokol izvajanja bioterapije, katerega se držimo vsi njegovi učenci. * En sklop bioterapij obsega štiri zaporedne obiske, ki si sledijo v štirih zaporednih [...]

Kdaj na bioterapijo

Bioterapija po metodi Zdenka Domančiča je primerna za vsakogar. Idealno bi bilo, da sploh ne bi čakali na težave in jo obiskali v preventivne namene zato, da ohranjamo svoje zdravje in dobro počutje. A ker [...]

Metoda

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je tehnika uporabe bioenergije. Je enostavna, močna, neboleča in učinkovita tehnika izboljšanja človekovega stanja. Izvaja se brez dotika in ima blagodejne učinke na ljudi ne glede na njihovo starost [...]

Bioenergija

„Človek mora še veliko izvedeti, da bi vedel, koliko malo zna“ (Sokrat) Moderen človek je nagnjen k obravnavanju samega sebe kot superiorne materialne pojavnosti na Zemlji in v Vesolju. Svoj fizični svet, „trden“ in [...]

X