Uvodni modul Metode fraktalne risbe2023-11-22T07:06:59+00:00

Uvodni modul v Metodo fraktalne risbe

Termini delavnic ZIMA 2023:

DECEMBER

Ljubljana (Mladinski dom Jarše):

 1. srečanje: torek, 5.12.2023 od 18h do 21h
 2. srečanje: torek, 12.12.2023 od 18h do 20h
 3. srečanje: torek, 19.12.2023 od 18h do 20h

Na daljavo (zoom):

 1. srečanje: sreda, 6.12.2023 od 18h do 21h
 2. srečanje: sreda, 13.12.2023 od 18h do 20h
 3. srečanje: sreda, 20.12.2023 od 18h do 20h

POZOR – možen je prehod med skupinami v kolikor vam kakšen termin ne ustreza!

Uvodni modul v metodo fraktalne risbe vas bo popeljal v svet čudovite fraktalne risbe in vas opremil z vsem kar potrebujete za samostojno delo. Znali boste sami ustvarjati svoje energijske risbe, ki vas bodo podpirale in spodbujale vašo notranjo preobrazbo. Z znanjem, ki ga boste pridobili na tej delavnici si boste lahko pomagali celo življenje.

Metoda fraktalne risbe se uporablja:

 • Pri delu na podzavestnih vzorcih in omejitvah
 • Pri težavah v medsebojnih odnosih (družina, partnerski odnos, otroci, prijatelji, služba, itd.)
 • Za uravnoteženost čustvenega stanja
 • Pri nakopičenih negativnih čustvih (strah, jeza, žalost, občutek krivde, sram…)
 • Ob stresnih situacijah in izgorelosti
 • Za povečanje fokusa in prisotnosti v tem trenutku (kot protiutež vse večjemu pomanjkanju pozornosti, ki je epidemija današnjega časa)
 • Za vzpostavljanje harmonije na vseh življenjskih področjih
 • Za povečanje samozavesti in samospoštovanja
 • Za razvoj socializacije in komunikacije
 • V času velikih življenjskih sprememb (ločitev, smrt, travme…)
 • Za vrnitev nazaj k sebi, da najdemo smisel v življenju in se uglasimo sami s seboj
 • Če želimo bolje prepoznati in izkoristiti svoje potenciale
 • Za hitrejše okrevanje pri fizičnih in psihičnih boleznih (depresija, anksioznost, itd.)
 • Za razvoj in izboljšanje kreativnosti
 • Za sproščanje in pomiritev
 • Za povečanje vitalnosti
Uvodni modul je razdeljen na tri srečanja. Izvaja se lahko v živo, on-line preko zooma, ali pa v individualni obliki ena na ena.

1. srečanje: AVTOPORTRET DUŠE

Na prvem srečanju se dodobra spoznamo z Metodo fraktalne risbe. Spoznamo vse njene izredne dobrobiti in izrišemo svojo prvo diagnostično fraktalno risbo, kateri pravimo kar avtoportret duše.

Diagnostična fraktalna risba je podpis našega notranjega stanja, je naše zrcalo. Razkriva kje smo, naše potenciale, morebitne ujetosti, kaj smo uspeli razviti in kaj nas še čaka, kako delujemo navzven in navznoter, ter kam smo usmerjeni v kolikor ne nameravamo delati na sebi.

Na prvem srečanju Uvodnega modula svojo fraktalno risbo izrišemo v miže. Enostavno poprimemo za kemični svinčnik in vlečemo spontane linije po listu papirja, bodisi dolge, kratke, valovite, ravne… Rišemo to, kar nam veleva naša podzavest. Ko imamo izrisano svojo prvo fraktalno mrežo, le-to pobarvamo. Posebnost prvih treh fraktalnih risb je ta, da tudi barvice izbiramo miže, samo sliko pa seveda pobarvamo z odprtimi očmi.

Na prvem srečanju marsikdo prvič po desetletjih poprime za barvico. Občutek, ko vidite, da lahko spontano riše in barva vsakdo in, da iz tega nastane vaš notranji podpis je osvobajajoč in vznemirljiv. Tu pridemo v stik z deli sebe, ki so lahko bili dolga leta skriti.

Na koncu srečanja dobite navodila za domov, po katerih še sami izrišete dodatni dve fraktalni risbi.

Trajanje: 3 ure

2. srečanje: INTUITIVNI CIKEL

Idealno je, da na drugo srečanje prinesete svoje prve tri t.i. diagnostične fraktalne risbe, katere ste dokončali doma (v kolikor ne zmorete izrisati vseh risb ne skrbite, nadaljevali boste v svojem ritmu). Diagnostične risbe kratko pokomentiramo. Iz njih namreč lahko razberemo kateri korektivni ukrepi bodo potrebni v naslednjih risbah zato, da bomo krenili na pot celostne notranje preobrazbe, oziroma se podprli na tistih področjih, kjer to potrebujemo.

Na drugem srečanju se tudi seznanimo s pravili izdelave fraktalnih risb v t.i. intuitivnem korekcijskem ciklu. Intuitivni korekcijski cikel je prvi cikel fraktalnih risb, katerega izrisujemo z namenom neke notranje spremembe.

Izdelava fraktalnih risb v intuitivnem ciklu nam torej omogoča, da skozi spremembo linije in s pomočjo barv delamo spremembe na sebi. Tu uporabljamo enostavne, a natančno domišljene korekcije, ki vplivajo na naše možgane, psiho in podzavest na način, da na koncu prinesejo velike rezultate.

Tekom cikla se podpremo pri realiziranju naših potencialov in odpremo na poti kreiranja lastnega življenja.

Na drugem srečanju poskusno izrišemo nekaj mrež po novih pravilih tako, da vam metoda postane domača. Na koncu srečanja dobite tudi navodila za domov, po katerih še sami izrišete dodatne korekcijske fraktalne risbe.

Trajanje: 2 uri

3. srečanje: PREGLED KOREKCIJSKIH RISB

Do tretjega srečanja naj bi imeli uspešno izrisanih 8 fraktalnih risb. V kolikor komu to ne uspe, riše s svojo hitrostjo in v svojem ritmu. Tekom srečanj bo namreč vsakdo dobil toliko znanja in izkušenj, da bo lahko risbe izrisoval s hitrostjo, ki je njemu lastna.

Nove risbe na tretjem srečanju pregledamo in pokomentiramo. Sedaj imamo že toliko “fraktalne kilometrine”, da smo dojemljivi za dodatne sugestije glede risanja in barvanja tako, da nas bodo naše risbe v res čim večji meri podpirale na poti preobrazbe.

Tu se tudi z dodatnimi navodili in nasveti pripravimo za nadaljevanje risanja v preostalem intuitivnem korekcijskem ciklu.

Ko dokončamo celotni intuitivni korekcijski cikel, naj bi naše težave začele bledeti, saj smo s fraktalnimi risbami spremenili sebe in s tem svet okoli nas.

Trajanje: 2 uri

Tekom trajanja Uvodnega modula, sem vam za kakršno koli  pomoč z veseljem  na razpolago po elektronski pošti.

V okviru modula prejmete tudi skripto, ki vam pomaga na poti procesa samo-zdravljenja in samo-korekcije, po zaključenem Uvodnem modulu pa prejmete potrdilo.

Za tiste, ki želite več, je Uvodni modul predpogoj za vpis v Fraktalno šolo, ki se začne kmalu: https://fraktalnost.si/fraktalna-sola/

Delavnica se izvaja online preko zooma, ali v živo v Domžalah in Ljubljani.

Termini delavnic ZIMA 2023:

DECEMBER

Ljubljana (Mladinski dom Jarše):

 1. srečanje: torek, 5.12.2023 od 18h do 21h
 2. srečanje: torek, 12.12.2023 od 18h do 20h
 3. srečanje: torek, 19.12.2023 od 18h do 20h

Na daljavo (zoom):

 1. srečanje: sreda, 6.12.2023 od 18h do 21h
 2. srečanje: sreda, 13.12.2023 od 18h do 20h
 3. srečanje: sreda, 20.12.2023 od 18h do 20h

POZOR – možen je prehod med skupinami v kolikor vam kakšen termin ne ustreza!

CENA 7 URNE DELAVNICE v skupini: 120 €

Za prijavo oziroma dodatne informacije mi pišite na info@karlaklander.com, ali pa me pokličite na 040 471 522.

Delavnica se lahko v celoti izvede tudi individualno, ena na ena v Domžalah, ali on-line preko zooma. Program je podoben kot v skupinski delavnici, vendar prilagojen vam in vašim potrebam, ter morebitnim časovnim omejitvam. Tu gremo v še večje globine. Bolj se tudi posvetimo diagnostičnim risbam saj vam pripada še dodatna ura individualnega svetovanja.

CENA INDIVIDUALNE 8 URNE DELAVNICE: 240 € 

Za termin mi pišite na info@karlaklander.com, ali pa me pokličite na 040 471 522.

X