Potek bioterapije

Kaj morate vedeti o poteku terapij?

Mojster Zdenko Domančić je predpisal natančen protokol izvajanja bioterapije, katerega se držimo vsi njegovi učenci.

* En sklop bioterapij obsega štiri zaporedne obiske, ki si sledijo v štirih zaporednih dneh.

Po štirih terapijah se oceni situacija in po potrebi dogovori dodaten obisk.

Kako človek odreagira na bioterapijo je odvisno od vsakega posameznika. Nekaterim je dovolj že en sklop terapij, spet drugi jih potrebujejo nekaj več.

* Terapije potekajo skupinsko.

To pomeni, da je tekom terapije v prostoru več udeležencev, ki sproščeno sedijo. Terapevt izvaja terapijo na vsakem posamezniku cca. 15-20 minut (glede na diagnozo).

Ko se izvaja terapija je v prostoru več udeležencev zato, ker so tudi že čakajoči na nek način del terapije (v prostoru je namreč energetski potencial večji).

Torej, na njih že samo sedenje v prostoru, kjer se izvaja terapija, deluje dobrodejno.

Ko čakate na terapijo poslušate sproščujočo glasbo, lahko pa tudi berete. Nič kolikokrat pa so se med udeleženci stkale tudi pristne prijateljskih vezi.

Naj bo to čas, ki si ga vzamete zase in naj se vam ne mudi!

POZOR – V koliko imate nalezljivo bolezen (tudi viroze – npr. bruhanje, driska, ipd.!!) me morate o tem nujno predhodno obvestiti, da se dogovorimo kako naprej. Običajno se počaka na naslednji termin, ali pa se izvajajo terapije na daljavo. 

* Individualne terapije.

Bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča izvajam tudi individualno po predhodnem dogovoru. Če želite individualno terapijo, me kontaktirajte na info@karlaklander.com ali 040 471 522.

* Terapije na daljavo.

V kolikor gre za težko bolno osebo, ki ne more do mene, je nepokretna, oziroma v bolnišnici, se lahko dogovorimo tudi za terapijo na daljavo. Terapija na daljavo je primerna tudi za tiste, ki živijo predaleč, da bi lahko prihajali na skupinske terapije, oziroma časovno ne zmorejo hoditi na terapije.

Če želite terapijo na daljavo, me kontaktirajte na info@karlaklander.com ali 040 471 522.

Ko pridete k meni, ne boste dobili samo najboljše možne terapije, temveč boste prišli v varno okolje, kjer se boste lahko popolnoma posvetili sebi. Velikokrat poudarim, da se ne srečamo po naključju. In vedno znova naša srečanja to potrjujejo.

Junij, 2024

No Events

2019-11-16T19:13:21+00:00
X