Metoda fraktalne risbe2024-02-22T05:53:13+00:00

Metoda fraktalne risbe

Metoda fraktalne risbe je oblika (samo)pomoči z umetnostjo. Je izjemno močna in globoka metoda. Deluje namreč na fizičnem telesu, energijskem, informacijskem in na duhovni ravni.

Metoda omogoča ljudem, da postanejo ali ostanejo zdravi in rešijo svoje življenske probleme. Še posebej je učinkovita pri tistih, ki doživljajo različne travme, so v stresu, anksiozni, v depresiji in v ostalih negativnih psiholoških stanjih. Metoda je izjemna tudi kot pomoč pri razvijanju svojih potencialov in kreativnosti.

V Metodi fraktalne risbe rišemo spontane fraktalne risbe, ki so sestavljene iz različnih linij, elementov, simbolov in barv. Z risanjem v  prijetnem meditativnem stanju delujemo na svojo podzavest, ustvarjamo nove nevronske povezave in se odpiramo svoji novi, bolj uspešni prihodnosti.

Metoda fraktalne risbe je izredno preprosta in primerna za vsakogar, ki lahko v roki drži svinčnik. Ne zahteva nobenega risarskega talenta in se jo lahko zelo uspešno lotijo tudi tisti, ki v svojem življenju niso nikoli risali.

Izredno primerna je tudi za tiste, ki se neradi besedno izražajo, jim je težko govoriti o svojih občutkih in za tiste, ki so preveč nemirni za bolj klasične oblike sproščanja. Pri Metodi fraktalne risbe se namreč pomirjenost, osredotočenost in notranje spremembe spodbujajo zgolj skozi linijo in barvo.

Še več o delovanju in uporabi si preberite tule:

http://karlaklander.com/delovanje-in-uporaba-metode-fraktalne-risbe/

Z Metodo fraktalne risbe se lahko spoznate na različne načine:

1. UVODNI MODUL V METODO FRAKTALNE RISBE (skupinske ali individualne delavnice)

Uvodni modul v metodo fraktalne risbe vas bo popeljal v svet čudovite fraktalne risbe in vas opremil z vsem kar potrebujete za samostojno delo. Znali boste sami ustvarjati svoje energijske risbe, ki vas bodo podpirale in spodbujale vašo notranjo preobrazbo.

Uvodni modul je razdeljen na tri srečanja. Izvaja se lahko v živo, on-line preko zooma, ali pa v individualni obliki ena na ena.

1. srečanje: AVTOPORTRET DUŠE

Na prvem srečanju se dodobra spoznamo z Metodo fraktalne risbe. Spoznamo vse njene izredne dobrobiti in izrišemo svojo prvo diagnostično fraktalno risbo, kateri pravimo kar avtoportret duše.

Diagnostična fraktalna risba je podpis našega notranjega stanja, je naše zrcalo. Razkriva kje smo, naše potenciale, morebitne ujetosti, kaj smo uspeli razviti in kaj nas še čaka, kako delujemo navzven in navznoter, ter kam smo usmerjeni v kolikor ne nameravamo delati na sebi.

Trajanje: 3 ure

2. srečanje: INTUITIVNI CIKEL

Na drugem srečanju se seznanimo s pravili izdelave fraktalnih risb v intuitivnem korekcijskem ciklu. Izdelava fraktalnih risb v intuitivnem ciklu nam omogoča, da skozi spremembo linije in s pomočjo barv delamo spremembe na sebi. Tekom cikla se podpremo pri realiziranju naših potencialov in odpremo na poti kreiranja lastnega življenja.

Trajanje: 2 uri

3. srečanje: PREGLED KOREKCIJSKIH RISB

Do tretjega srečanja imamo uspešno izrisanih 8 fraktalnih risb. Risbe pregledamo in pokomentiramo, ter se z dodatnimi navodili in nasveti pripravimo za nadaljevanje risanja v velikem intuitivnem korekcijskem ciklu.

Ko dokončamo veliki korekcijski cikel, naj bi naše težave začele bledeti, saj smo s fraktalnimi risbami spremenili sebe in s tem svet okoli nas.

Trajanje: 2 uri

CENA 7 URNE DELAVNICE v skupini: 120 €

Delavnica se izvaja online preko zooma, ali v živo v Ljubljani in Domžalah.

AKTUALNE TERMINE DELAVNIC in še več informacij o Uvodnem modulu dobite tule:

http://karlaklander.com/uvodni-modul-metode-fraktalne-risbe/

Za prijave in dodatne informacije mi pišite na info@karlaklander.com, ali pa me pokličite na 040 471 522.

Delavnica se lahko v celoti izvede tudi individualno, ena na ena v Domžalah, ali on-line preko zooma. Program je podoben kot v skupinski delavnici, vendar prilagojen vam in vašim potrebam, ter morebitnim časovnim omejitvam. Tu gremo v še večje globine. Bolj se tudi posvetimo diagnostičnim risbam saj vam pripada še dodatna ura individualnega svetovanja.

CENA INDIVIDUALNE 8 URNE DELAVNICE: 240 € 

2. MENTORIRANJE V VELIKEM INTUITIVNEM KOREKCIJSKEM CIKLU

Za mentoriranje se lahko odločijo tisti, ki so opravili Uvodni modul. Po tretjem srečanju namreč izrišemo še 13 korekcijskih risb in s tem zaključimo cel cikel. V kolikor želite v celotnem procesu dodatno redno mentoriranje, svetovanje in motivacijsko spodbudo, se lahko odločite za nadaljne sodelovanje. Mentoriranje v velikem intuitivnem korekcijskem ciklu poteka individualno.

Trajanje: 4 ure

CENA: 120 € 

Za termine mi pišite na info@karlaklander.com, ali pa me pokličite na 040 471 522.

3. INDIVIDUALNI PROGRAM PO METODI FRAKTALNE RISBE

Individualni program je oblikovan po vaših željah in potrebah. Lahko vključuje prvine Uvodnega modula, kakor tudi različne druge modalitete Metode fraktalne risbe (fraktali za dosego nekega življenjskega cilja, fraktali za zdravje, umetniški fraktali, itd.).

Program se lahko izvaja na daljavo ali v živo.

Trajanje: 8 ur

Cena Mini program: 320 € (otroci in upokojenci 190 €)

Trajanje: 12 ur

Cena Polni program: 440 € (otroci in upokojenci  410 €)

Ta program se zelo uspešno uporablja tudi v paru (partnerja, mama – otrok, ipd.), lahko pa tudi v skupini povezanih posameznikov. V teh primerih se pripravi prilagojena cenovna ponudba.

Za termine mi pišite na info@karlaklander.com, ali pa me pokličite na 040 471 522.

4. ZAKUP POSAMIČNE URE  (90 MINUT)

Primerno za tiste, ki bi se želeli spoznati z osnovami metode in preveriti ali je primerna za njih.

CENA: 80 €

Za termin mi pišite na info@karlaklander.com, ali pa me pokličite na 040 471 522.

X