O MENI2023-09-24T10:02:51+00:00

Karla Klander – o meni

Moje poslanstvo je pomagati drugim. To je moja notranja zaobljuba, ki se je rodila že dolgo nazaj. V svojih ranih dvajsetih sem namreč močno zbolela. Takrat, ko je človek na višku svoje življenjske moči, sem se jaz borila za svoje življenje. Šolska medicina mi ni mogla pomagati, pomagala sem si predvsem sama in si povrnila zdravje. Ponovno sem se rodila.

Imam izkušnjo, ki je neprecenljiva. Izkušnjo hudega trpljenja, popolne nemoči in na koncu nepopisne sreče. Če doživiš nekaj takšnega in preživiš, se moraš zahvaliti življenju. Jaz se mu vsak dan zahvalim tako, da pomagam drugim.

Nutricionizem

Svojo pot sem začela kot certificirana nutricionistka. Veliko let sem se ukvarjala z zdravo prehrano in na ta način pomagala ljudem do zdravja in lepšega življenja. Doživela sem nič koliko prelepih zgodb, potrditev, da sem na pravi poti.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Potem pa me je našla bioterapija po metodi Zdenka Domančića. To je bilo moje prvo srečanje z energijskimi metodami. Želela sem se je naučiti, da bi pomagala svoji hčerkici. A kaj hitro je bilo jasno – bioterapija je postala moje življenje. Ona je našla mene. Dela z energijami se nisem samo učila; prišla sem se spomnit nečesa, kar jaz že od nekdaj sem.

Mojster Zdenko Domančić je učitelj z veliko začetnico. Srečati in učiti se od najboljšega je izjemna sreča in velika čast. Jaz sem imela to srečo. Neprecenljivo!

Mojstru sem obljubila, da bom najboljša možna zdravilka in da bom s ponosom in vso odgovornostjo predstavljala njegovo metodo, katero je tako genialno izoblikoval in, ki je pomagala na tisoče ljudem. Vsak dan se z vso odgovornostjo in predanostjo tega zavedam.

Tesla metamorfoza

Skozi leta me je pot peljala naprej. Želela sem naprej raziskovati. Se učiti naprej od najboljših. Od Anje Petrović sem se učila Tesla metamorfoze. Izjemna metoda, ki je mojo pot osvetlila z neko drugo lučjo. Tesla metamorfoza zdravljenja je čudovita metoda zdravljenja. Tesla metamorfoza svetlobnega telesa pa je poseben proces prebujanja svetlobnega bitja v nas.

Karmična diagnostika

Od Marjana Ogorevca in Neli Rep sem se učila karmične diagnostike, reikija, prebujanja notranjih potencialov in vračanja nazaj k sebi. To so bila leta posebnih izkušenj, izrednega učenja in vračanja nazaj k sebi.

S pomočjo dobre prijateljice Naomi Feinberg, sem izpopolnjevala razvijanje sedmega čuta.

Hipnoza

Na svoji poti pa sem srečala tudi svet hipnoze. Le-te sem se učila pod okriljem našega največjega hipnoterapevta Božidarja Grilca, ki deluje v okviru Omni Hypnosis Training Centre.

Refleksoterapija

Moja poklicanost so energije. In refleksoterapija energije združuje z dotikom. Fascinira me kako krasno lahko preko refleksnih točk na stopalih vplivamo na celo telo.

Tarot

Sem vizualni tip človeka. Ko vidim, preberem. Tarot mi omogoča ravno to. Skozi slike se povezujem s človekom, situacijo, svetom. Tarot je moje orodje za globlje razumevanje tega kar se dogaja, notranjih svetov človeka. S tarotom si pomagam pri intuitivnem svetovanju in v situacijah, ko moram umakniti svoj um, prepričanja in predstave.

Metoda fraktalne risbe

Od nekdaj imam skrito ljubezen. Slikanje, barve, energijske slike, obliko, linije. Vse lepo je moj navdih. Slikanje je meni zelo ljub način izražanja. Ko slikam, kreiram odpotujem v druge svetove.

Metoda fraktalne risbe je oblika pomoči z umetnostjo, t.i. art terapija. Združuje vse kar je meni najdražje. Pomoč drugim, energije in slikanje. Tukaj je moja strast in moje srce.

Moja pot še zdaleč ni zaključena. Še vedno raziskujem, se učim in razvijam svoje metode dela.

V največje veselje in notranje zadovoljstvo pa mi je delo z ljudmi, z vsemi vami, ki me vsakodnevno obiskujete in mi dajete potrditev, da imam najlepše poslanstvo na svetu.

Hvala vam!

Karla

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Bioterapija po metodi Zdenka Domančiča Karla Klander

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa

Hipnoza za hujšanje

Hipnoza za hujšanje in prehranske odvisnosti Karla Klander

Metoda fraktalne risbe

X