Zdenko Domančić

Mojster Zdenko Domančić

Mojster Zdenko Domančić je zdravilec svetovnega slovesa, hrvaškega rodu. Živel in delal je že po celem svetu – Belgija, Nemčija, Dubai, Srbija, Hrvaška, Rusija, itd. Vse od leta 2008 pa živi in deluje pri nas, v Sloveniji. S svojo izjemno učinkovito metodo bioterapije bolnikom s celega sveta pomaga že več kot 40 let.

Z njegovo metodo smo Zdenko Domančić in njegovi učenci tretirali že več kot milijon in šesto tisoč ljudi!

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je znanstveno preverjena metoda. Preverjali so jo v inštitucijah v tujini (npr. Stanford in Columbia– ZDA, in Ben Gurion – Izrael), kakor tudi pri nas v Sloveniji (Jožef Stefan). Vedno znova se je metoda izkazala za izjemno učinkovito.

Iz knjige Modrosti Zdenka Domančića: O Zdenku Domančiću

Zdenko Domančić, svetovno znani bioterapevt in utemeljitelj patentirane metode zdravljenja, sam zase trdi, da je alfa in omega zdravljenja. Pa ne le to, je tudi prerok. Predvsem pa pokončni človek z velikim in obsežnim znanjem o absolutnem in naravnih zakonih.

Svoja znanja in spoznanja prenaša brez dlake na jeziku, pogosto jih zavije v celofan provokativnosti ali duhovitosti. 

Razvil je genialno, učinkovito metodo zdravljenja z bioenergijo, ki zdravi tudi za uradno medicino neozdravljive bolezni. 

Danes se njegova metoda na Hrvaškem uči tudi v Ustanovi za izobraževanje odraslih Program plus. 

Svojo metodo je večkrat na različnih krajih sveta znanstveno preveril in obranil. Še posebej je ponosen na znanstveni poskus iz leta 1984, ko je na zagrebški kliniki pred 150 zdravniki svoje sposobnosti preverjal na suhih in vlažnih gangrenah.

“To je biblijska tema. Diabetične gangrene še nikoli nihče ni pozdravil, razen mene in mojih. V Zagrebu sem zdravil 120 pacientov, ki so bili pred amputacijo. Nihče od njih ni izgubil noge.”

Potem ko je leta 2003 na znanstveno-raziskovalnem Inštitutu Jožef Stefan uspešno testiral svojo metodo (njen vpliv na kristale kalcijevega karbonata v vodni raztopini v silicijevi epruveti), je od Slovenije prejel potrdilo, da so njegova znanja in sposobnosti koristne za Slovenijo, slovenski narod in zdraviliški turizem.

Najboljša reklama zanj pa je več kot milijon in šesto tisoč ljudi po celem svetu, ki jim je pomagal. 

O njem in njegovi metodi je napisanih tudi več knjig.

Junij, 2024

No Events

2019-11-16T20:16:51+00:00
X