Izkušnja s hipnozo – odvisnost od sladkarij

Že sama odločitev, da pridem h Karli na hipnozo, je pri meni dozorevala kar nekaj časa… Namreč za seboj imam že vrsto raznoraznih diet in shujševalnih prijemov, ogromno izgubljenih kilogramov, ampak vedno mi je po določenem času odrekanja in preverjanj, kaj jesti in kaj ne, motivacija padla in že sem bila v starem kolesju, kilogrami pa spet nazaj.
Pozimi sem si pridelala dodatnih 5 kilogramov, poleg že znanih zdravstvenih težav se mi je tudi splošno počutje slabšalo z vsakim dodatnim. Padla je odločitev – grem na hipnozo.
Nisem vedela kaj pričakovati, toda Karla mi je lepo razložila postopek hipnoze in sva začeli. Hipnoza kot takšna, noben bav, bav, nič posebnega bi rekla. Je pa zanimivo, da potem nisem imela več mojih”požrešnih “napadov na sladkarije po kosilu. Ko nisem bila lačna, sem se namreč nažirala! To je enostavno izzvenelo.
Superca, kaj boljšega bi si lahko želela! Nisem lačna, nimam hlepenja po sladkarijah (prej bi rekla, da to sploh ni mogoče), tudi kruha pojem vedno manj.
Včasih se zavem, da dva ali tri dni sploh ne pojem nič kruha! Jem pa vse po vrsti, kar imamo za kosilo, ne kompliciram, kaj smem in česa ne….
Enostavno, nisem lačna, ne pojem toliko kot prej in teža se mi zmanjšuje. Kljub temu, da zaenkrat še ne migam, torej, ne telovadim….
Želim si, da mi uspe uvesti še telesno aktivnost, pa sem na poti, ki sem jo iskala doslej!
V dveh mesecih sem težo zmanjšala za 5 kilogramov. In grem dalje, brez odrekanj in prepovedi-z veseljem in radostjo in bistveno boljšim počutjem.
Neizmerno sem hvaležna Karli za vso podporo in vodenje. Hvala!
B.

April, 2024

No Events

By |2019-03-10T13:35:28+00:00March 10th, 2019|Izkušnje s hipnozo|0 Comments
X