Bioterapija za živali

V vseh letih kar se ukvarjam z bioterapijo so živali redni udeleženci na mojih terapijah. Bioterapija na živalih je izredno učinkovita saj so živali iskreno brezpogojna bitja, ki energije čutijo in jih brez težav odprto sprejemajo. Bioterapijo izvajam lahko na praktično vseh živalih, z izjemo nevarnih živali kjer se mora terapija prilagoditi.

Bioterapija se na živalih izvaja za večino težav. Izvaja se lahko hkrati z zdravljenjem pri veterinarju in je odlična dodatna podpora. Bioterapija je zelo učinkovita pri okrevanju po različnih poškodbah, operacijah, kot podpora dolgotrajnemu zdravljenju z zdravili, pri avtoimunskih boleznih itd. Zelo dobro se obnese tudi pri različnih prehranskih in okoljskih alergijah.

Priporoča se pri:

Težavah s kostmi, sklepi in mišicami (revma, artritis,  itd.)

Boleznih prebavnega trakta (težave z želodcem, črevesjem, itd.)

Težavah s kožo

Težavah z ušesi in očmi

Različnih vnetjih

Motnjah v delovanju živčevja (epilepsije, itd.)

Alergijah in intolerancah

Boleznih srca

Boleznih mehurja in ledvic

Oslabljenem imunskem sistemu

Pomanjkanju energije (pogoste utrujenosti in brezvoljnost)

Boleznih psihe (depresije, nervoze, itd.)

Diabetesu

Boleznih dihal

Krvnih boleznih (slabokrvnost, levkemija, itd.)

Raku

Avtoimunskih boleznih (kolitis, artritis, itd.)

Z bioterapijo se ne obravnava živali, ki potrebujejo nujno medicinsko pomoč – travme z zlomi, zvini in ugrizi, krvavitve, zastrupitve, itd. Je pa lahko pomoč pri kasnejšem okrevanju.

Bioterapija na živalih se izvaja v 4 zaporednih dneh. Izvajam jo v Domžalah ali na daljavo. Bioterapija se vedno izvaja individualno brez prisotnosti drugih živali ali ljudi zato, da se lahko vaš ljubljenček popolnoma sprosti.

Med terapijo so živali običajno zelo sproščene in v njej uživajo. Neredko se zgodi, da po terapiji nočejo domov!

Med terapijo se žival lahko prosto giblje po prostoru in ji tega ne omejujejo. Zato je primerna tudi za bolj živahne ljubljenčke.

Prispevek za štiri terapije je 120 evrov.

POZOR!

V kolikor ste lastnik hišnega ljubljenčka vedite, da je njegova prehrana ključnega pomena. Večina lastnikov svoje živali še vedno hrani s tovarniško pripravljeno hrano – briketi in/ali konzervirano hrano slabe kakovosti. Pri hrani naših živali ne smemo gledati samo na ceno in na to, da s pripravo nimamo nič dela. Na tak način si lahko na dolgi rok nakopljemo nič koliko težav naših domačih živali, veliko stroškov z zdravstveno oskrbo in velike skrbi.

Za informacije glede prostih terminov me lahko kontaktirate na info@karlaklander.com ali na 040 471 522!

By |2022-09-05T19:22:20+00:00November 16th, 2019|Bioterapija za živali|0 Comments
X