Izkušnja z bioterapijo – ženske težave

Karlo sem prvič srečala na predavanju o zdravi prehrani. Takoj sem začutila njeno preprostost, pozitivno energijo in strast do dela, ki ga opravlja. Z navdušenjem sem spremljala vse njene prispevke in novičke. Novica o izvajanju bioterapije pa me je še toliko bolj navdušila. Pod roke mi je prišla v pravem času: takrat, ko sem to najbolj potrebovala. V zadnjem času se mi je namreč kljub mladim letom, ko bi morala biti na vrhuncu z energijo, zdravjem in vsem kar paše zraven, nakopičilo kar nekaj težav. Začaran krog nepravilnega prehranjevanja, stresnega dela in nezadovoljstva na delovnem mestu me je pripeljal do bolezenskega stanja, zaradi katerega sem bila dvakrat hospitalizirana.

Obsežna cista na jajčniku. Notranje krvavitve. Hospitalizacija in čez dva dni odpust. Naslednjič: ciste ni več. Bolečine pa ostajajo. In vztrajajo… Hospitalizirana drugič. Naslednji dan odpust iz bolnišnice. Bolečine ostajajo. Vedno sem bila pristaš samozdravljenja in iskanja alternativnih načinov zdravljenja. Odločila sem se, da je bil to skrajni čas za obisk Karle. Na prvem srečanju se je bolečina stopnjevala in kljub temu, da sem bila ob tem rahlo skeptična, sem ves čas verjela v rezultate.

Ti so se pokazali dan po zadnjem, četrtem srečanju. Zdelo se je prelepo, da bi bilo resnično, ampak bolečina je izginila! Po enem mesecu težav skoraj ni več sledu o njej. Boljše fizično počutje pa je pripeljalo tudi do bolj pozitivnega razpoloženja na psihičnem področju in optimističnega zrenja v prihodnost: verjamem, da je ta v mojih rokah in da lahko sama največ storim zase. Ker se imam rada. In ker imam ob sebi tako dragocene ljudi, kot je Karla. Za konec ponavljam njene besede: ne srečamo se po naključju. Karla, za najino srečanje bom vedno hvaležna! M.

Še sporočilo, ki je prišlo dan za tem:
Danes sem imela kontrolni pregled z UZ v porodnišnici. VSE JE BP!!
Evo tudi mašinerija je potrdila, da se je moje telo dobro odzvalo na bioterapijo in da deluje!!
Da odličnega počutja sploh ne omenjam… Življenje je res lepo :))))

April, 2024

No Events

By |2019-03-05T19:57:35+00:00January 10th, 2019|Izkušnje z bioterapijo|0 Comments
X